Admin Administratör
Mesaj Sayısı : 296 Kayıt tarihi : 11/08/09 Yaş : 34 Nerden : Konya
| Konu: Doğan Hakyemez Trabzonspor'da Perş. Şub. 04, 2010 7:29 pm | |
| Türkiye Erkekler İkinci Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor’da, kulüp başkanı Saner Ayar, genel direktörlük görevine getirdikleri Doğan Hakyemez’in tercih edilmesinin hazırladıkları projenin en önemli ayağı olduğunu söyledi.Ayar, yaptığı açıklamada, Hakyemez’in Trabzonspor markasının Beko Basketbol Ligi’nde yer alması hedefiyle tercih edildiğini belirterek, "Bu görevlendirme, hazırladığımız projenin en önemli ayağı" dedi.Göreve başladıkları günden bu yana koydukları hedefe yönelik olarak yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte, son derece özverili ve uyumlu bir çalışma yürüttüklerine dikkati çeken Ayar, şöyle devam etti: "Futbolda elde ettiği büyük başarılarla ülke sınırlarını aşan Trabzonspor markasının basketbolda da aynı seviyelere ulaşması en büyük beklentimizdir. Bu beklenti doğrultusunda planlı bir proje yürütmekteyiz. Söz konusu projenin hayata geçirilip, organize edilmesinde Doğan Hakyemez’in de büyük katkısı olacaktır. Hakyemez, gerek sportif tecrübesi gerek organizasyon becerisi, gerekse de kuracağı sağlıklı ilişkilerle kulübümüze büyük katkılar sağlayacaktır.Yönetim kurulu olarak zaman zaman karşılaştığımız engelleme çabalarına rağmen, içimizdeki bütünlükten ödün vermeyerek kararlılıkla yolumuza devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın." Yönetimde alınan kararların oy çokluğuyla değil, oy birliğiyle alındığı vurgulayan Ayar, "Yönetim kurulumuzdaki uyum, birliktelik, hoşgörü, saygı ve sevgi, kulübümüzün ulaşmak istediği hedefin sağlam temelini oluşturmaktadır.Trabzonspor adı, futbolda olduğu gibi basketbolda da kısa vadede Türkiye’de, orta vadede uluslararası arenada hak ettiği yeri bulacaktır. Tek beklentimiz sağduyulu taraftarlarımızın bugüne kadar bizlerden esirgemedikleri desteği sürdürmeleridir" ifadelerini kullandı. | |
|